Politica de confidentialitate


1. Conditii generale de utilizare a site-ului www.atcon.ro: a. Site-ul www.atcon.ro a fost realizat cu scopul de a furniza informatii despre compania si serviciile oferite de Ace Tech Consulting SRL Pentru utilizarea acestui site este necesara citirea si acceptarea in totalitate a documentului Politica de Confidentialitate a site-ului.

b. Conditiile generale de accesare si utilizare a site-ului www.atcon.ro se aplica in totalitate, in mod neconditionat si permanent tuturor utilizatorilor si vizitatorilor.

c. Navigarea in continuare pe acest site presupune acceptarea integrala de catre dumneavoastra a acestor termeni si conditii de utilizare. In cazul in care Politica de Confidentialitate a site-ului www.atcon.ro nu sunt considerate acceptabile pentru dumneavoastra, va recomandam sa incetati imediat utilizarea site-ului.

2. Drepturi de autor a. Continutul site-lui www.atcon.ro este protejat de legile dreptului de autor, precum si de toate tratatele internationale aplicabile in acest domeniu. Toate drepturile sunt rezervate de www.atcon.ro

b. Toate materialele (texte, logo si design) incluse in acest site sunt protejate de legile dreptului de autor si nu pot fi reproduse, distribuite, transmise sau publicate fara acordul scris al Webmaster-ului.

c. Este interzisa modificarea continutului acestor pagini, precum si copierea, reproducerea, distribuirea, publicarea oricarei parti din acest site fara permisiunea Webmaster-ului.

3. Exonerarea de Raspundere a. Acceptand sa utilizati www.atcon.ro, declarati in mod expres si implicit ca intelegeti si ca sunteti de acord cu faptul ca utilizarea site-ului www.atcon.ro, se face pe propria raspundere.

b. Ace Tech Consulting SRL nu este raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, care ar putea sa apara in urma accesarii sau utilizarii Site-ului.

4. Date cu caracter personal a. Pentru a raspunde cererilor de oferta, poate fi necesara furnizarea de informatii cu caracter personal, cum ar fi email-ul si numarul de telefon.

b. Aceste informatii vor fi utilizate numai pentru a transmite ofertele de pret la cerere, detaliile tehnice ale serviciilor descrise pe site-ul www.atcon.ro sau pentru a raspunde cererilor de angajare.

c. Prin completarea formularului din pagina Contact al site-ului www.atcon.ro, utilizatorii sunt de acord sa fie contactati in viitor de catre Ace Tech Consulting SRL, in vederea solutionarii cererii lor.

d. Ace Tech Consulting SRL, prin intermediul site-ului www.atcon.ro, se obliga sa asigure confidentialitatea datelor cu caracter personal si sa nu transmita catre terti niciun fel de informatii cu caracter personal, cu exceptia cazurilor in care titularii informatiilor cu caracter personal isi exprima acordul in acest sens.

e. In cazul informatiilor cu caracter personal cuprinse in documentele de tip Curriculum Vitae, furnizate de catre utilizatorii site-ului, Ace Tech Consulting SRL se comite in a fi singurul destinatar al acestor informatii. In cazul in care utilizatorii se exprima in acest sens, Ace Tech Consulting SRL se obliga sa stearga orice fel de informatii furnizate de catre utilizatori prin intermediul site-ului www.atcon.ro.

f. Acest site poate utiliza tehnologii care permit colectarea unor informatii cu caracter tehnic („cookies”) despre utilizatorii site-ului: adresa IP, tipul browser-ului, sistemul de operare folosit si informatii despre traficul realizat pe www.atcon.ro

g. Aceste informatii colectate prin intermediul site-ului www.atcon.ro au ca unic scop imbunatatirea serviciilor adresate utilizatorilor.

5. Link-uri externe catre site-uri ale partenerilor a. Site-ul www.atcon.ro poate contine link-uri externe catre alte site-uri a unei terte parti si sunt furnizate doar in scop informativ.

b. Raspunderea integrala pentru functionarea conforma si continutul respectivelor site-uri, o poarta administratorii site-urilor in cauza.

c. Utilizatorii care acceseaza aceste link-uri externe isi asuma personal raspunderea si riscurile ce vor decurge din accesarea lor.

6. Revizuiri ale Termenilor si Conditiilor a. Ace Tech Consulting SRL isi rezerva dreptul de a schimba termenii si conditiile site-ului www.atcon.ro oricand si fara nicio notificare prealabila.